Cision Benelux integreert RTV Monitor

Op het gebied van mediamonitoring is Cision een wereldspeler. We zijn  enthousiast over de integratie van RTV Monitor in hun Cision Communications Cloud platform (C3). CISION BENELUX is gevestigd in het WTC in Den Haag en biedt van daaruit directe ondersteuning en service aan een omvangrijk klantenbestand. Als media-informatiebedrijf ondersteunt Cision de volledige workflow van de communicatieprofessional. Kantoren zijn gevestigd in onder meer in Noord-Amerika, Europa, Azië, Latijns-Amerika en Australië.

Via Cision Benelux hebben Nederlandse bedrijven en organisaties de mogelijkheid om hun nieuws internationaal te distribueren, de eigen reputatie in kaart te brengen en de effecten van PR-campagnes te meten. RTV Monitor is trots om hier aan bij te dragen met onze specialistische focus op radio- en televisiemonitoring.

Cision maakt gebruik van de RTV Monitor API. Hiermee kun je onze diensten makkelijk integreren in reeds bestaande platforms. Wil je hier een keer van gedachten over wisselen, laat het ons dan weten!