Monitoring van campagnes

“Vol energie en met resultaat altijd helder voor ogen”, zo is PR-bureau 2twintig uit Rotterdam te omschrijven. 2twintig is gespecialiseerd in strategisch communicatieadvies, scenarioplanning, persbenadering, storytelling, mediatraining, mediamonitoring en nog veel meer zaken die voor communicatieafdelingen belangrijk zijn. Onze partner 2twintig monitort alle media-aandacht voor, zowel online, print als rtv. 2twintig maakt hiervoor gebruik van het platform van OBI4WAN waarin RTV Monitor is geïntegreerd.

Als een merk of organisatie bijvoorbeeld een nieuwe campagne start, is het vaak spannend hoe dit in de media wordt opgepakt. Wij zorgen er dan met onze specialistische aanpak voor dat alle berichtgeving op radio en televisie wordt aangeleverd.

“Als de campagne over is wordt er een totaaloverzicht gemaakt van alle content om zo onder andere de return on investment van de campagne in kaart te brengen. RTV Monitor is hier een belangrijk onderdeel in. Voor 2twintig is het daarom belangrijk om alle data snel, overzichtelijk en volledig te ontvangen”, aldus Susanne Gribnau-Hendricks van 2twintig.

Wil je ook weten wat onze data kan betekenen voor het meten van jouw RTV-campagnes? Check de website en vraag een proefweek aan.