Monitor de verkiezingen

Complete mediamonitoring van politieke partijen & de verkiezingen

Met de naderende verkiezingen wil je exact weten waar, wanneer en vooral op welke manier politieke partijen en politici in de media voorbij komen. De gemiddelde Nederlander consumeert zo’n 8,5 uur per dag aan verschillende media: van radio, televisie, online en social tot podcasts, kranten en bladen. Met deze wetenschap is het monitoren van media en het bijhouden & analyseren van vermeldingen van politieke partijen en de verschillende politici, meer dan noodzakelijk.

Politieke mediamonitoring, 24 uur per dag en 7 dagen per week is een must,
helemaal met het oog op de verkiezingen van 17 maart. 

RTV Monitor is specialist in intelligente monitoring van podcasts, Nederlandse RTV & politieke debatten

Alle nieuws – en actualiteitenrubrieken van landelijke en regionale radio en televisie, debatten vanuit de Tweede Kamer en vele podcasts worden 24/7 opgenomen en automatisch, in real time, omgezet in tekst.

Met de inzet van AI kunnen wij alle data zo opslaan, indexeren en filteren, dat diverse soorten analyses mogelijk worden. Partijen en politici die belangrijk zijn voor jouw organisatie zijn hierdoor direct vindbaar.

RTV Monitor: Intelligente Monitoring van Nederlandse RTV, Podcasts & Politieke Debatten

RTV Monitor combineert mens en AI om je snel te voorzien van relevante content & context uit de media. Alle nieuws – en actualiteitenrubrieken van landelijke en regionale radio en televisie, debatten vanuit de Tweede kamer en podcasts worden 24 uur per dag, 7 dagen per week, opgenomen en automatisch, in realtime, omgezet in tekst. Met de inzet van AI kunnen wij alle data zo opslaan, indexeren en filteren, dat diverse soorten analyses mogelijk worden.

Onderwerpen, partijen en personen belangrijk voor jouw organisatie zijn hierdoor direct vindbaar. Mediamonitoring van RTV Monitor geeft je zicht op wanneer een merk, organisatie, persoon of onderwerp voorbij komt. En misschien nog wel belangrijker: op welke manier.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact op met Rene Wijne
via rene.wijne@rtvmonitor.nl
of
bel 0615383386

Je kunt ook onderstaand formulier invullen,
dan nemen wij contact met jou op.