FAQ

Klik op onderstaande vragen voor de antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Maak dan gebruik van het contactformulier onderaan de pagina en we komen er dezelfde dag nog op terug!

Real-time updates zijn geautomatiseerde beknopte hits die op basis van query’s worden gefilterd uit radio en tv. We zetten spraakherkenningssoftware in om deze hits te filteren.

Samenvattingen worden door ons team aangemaakt. Bij samenvattingen wordt het volledige fragment samengevat en meegeleverd. Samenvattingen leveren we binnen 2 uur na uitzending aan.

Stuur ons een berichtje via info@rtvmonitor.nl, dan bespreken we welke dienst het beste bij je past en maken wij het account voor je aan. Je ontvangt van ons dan een activatielink waarna je met RTV Monitor aan de slag kunt.

Bij RTV Monitor betaal je €250,- per maand voor real-time updates van alle Nederlandse radio- en tv-zenders. Wil je daarbij ook Tweede Kamer uitzendingen volgen? Dan betaal je €450,- per maand.

Voor samenvattingen betaal je een prijs per samenvatting die afhangt van de hoeveelheid samenvattingen die je afneemt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Jazeker! De resultaten van RTV Monitor kunnen via RSS worden geïntegreerd in de producten van alle bestaande aanbieders van monitoringdiensten.

Je kunt in ons archief een jaar vrij terugzoeken.

We monitoren alle Nederlandse landelijke en regionale radio- en tv-zenders. Het toevoegen van lokale zenders kunnen we op aanvraag ook doen. Neem hiervoor contact op via info@rtvmonitor.nl.

Het is niet mogelijk om bij RTV Monitor ook social media en print media te monitoren. Wij geloven dat ieder onderdeel van de monitoringmix een specialist vereist, in ons geval is dat radio en televisie. Wel wordt RTV Monitor door diverse partijen zoals: Kantar, Monalyse, LexisNexis, OBI4wan en MIG aangeboden in een totaaloplossing. Onze dienst is via RSS namelijk eenvoudig te integreren in alle oplossingen die er zijn.

Het beste kun je ons een mailtje sturen via contact@rtvmonitor.nl, we zijn 24/7 bereikbaar en reageren dus nog dezelfde dag!

Heb je een andere vraag?

Laat een berichtje achter dan nemen we binnen één dag contact met je op.

Ben je nog geen klant maar wil je een week testen met RTV Monitor?