Over ons

Over RTV Monitor

RTV Monitor is ontstaan vanuit de gedachte dat het monitoren van nieuws en actualiteiten een specialistische aanpak vereist, waarbij de kracht van mens én state-of-the-art technologie wordt ingezet. Wij zorgen ervoor dat bedrijven en organisaties altijd op de hoogte zijn van de berichtgeving over hun organisatie of merk. Vanuit de cloud zorgen wij dat 500+ bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen in Europa worden voorzien van alerts uit onder andere radio, televisie, politieke debatten en podcasts. Realtime alerts van gesproken tekst kunnen door middel van geavanceerde zoektermen eenvoudig gefilterd worden en minutieus inzicht geven in wat er over bepaalde merken, onderwerpen of personen wordt gezegd.

Intelligente monitortool voor radio, televisie, podcasts

Sinds 2019 is RTV Monitor onderdeel van SoundAware Group. De uitgebreide en betrouwbare infrastructuur van SoundAware sloot perfect aan op de bestaande diensten. Wij konden daardoor technieken verbeteren, meer lineaire kanalen aansluiten en onze markten verbreden in Europa. Sinds juli 2020 is ook Media Distillery Monitoring onderdeel van de SoundAware Group geworden en zijn al haar monitoringsactiviteiten toegevoegd aan de bestaande activiteiten van RTV Monitor. Deze overname stelt ons in staat om de Europese groeiambities van RTV Monitor versneld vorm te geven.

Door deze bundeling van activiteiten profiteren onze partners optimaal van state-of-the-art technologie en infrastructuur die RTV Monitor tot haar beschikking heeft. Naast het combineren van onze technologieën en infrastructuur, hebben wij ook onze expertise gebundeld. Dit maakt dat wij dé specialist zijn als het gaat om monitoring van nieuws en actualiteiten uit radio- en televisie programma’s, politieke debatten en podcasts.

RTV Monitor gelooft in een oplossing op maat waarbij jouw organisatie centraal staat. We zijn flexibel, denken graag met je mee en staan altijd klaar om vragen die je hebt te beantwoorden!

Ben je nog geen klant maar wil je een week testen met RTV Monitor?