Monitor de verkiezingen

Lexis Nexis & RTV Monitor –
Complete Media Monitoring voor politieke partijen

Met de naderende verkiezingen wil je als politieke partij exact weten waar, wanneer en vooral op welke manier je in de media voorbij komt. De gemiddelde Nederlander consumeert zo’n 8,5 uur per dag aan verschillende media: van radio, televisie, online en social tot podcasts, kranten en bladen. Met deze wetenschap is het monitoren van media, en het bijhouden van vermeldingen van de politieke partijen erin, meer dan noodzakelijk. Media monitoring 24 uur per dag en 7 dagen per week is een must, helemaal met het oog op de verkiezingen van 17 maart.

Lexis Nexis & RTV Monitor –
Complete Media Monitoring voor politieke partijen

  • Experts in media monitoring (RTV, bladen, online, podcasts & politieke debatten)
  • Het digitale alternatief voor de ‘knipselkrant’
  • Powerful search met uitgebreide zoekmogelijkheden
  • 24/7 toegang tot gepersonaliseerde updates met context en analysemogelijkheden

RTV Monitor: Intelligente Monitoring van Nederlandse RTV, Podcasts & Politieke Debatten

RTV Monitor combineert mens en AI om je snel te voorzien van relevante content & context uit de media. Alle nieuws– en actualiteitenrubrieken van nationale en regionale radio en televisie, debatten vanuit de Tweede kamer en podcasts worden 24 uur per dag, 7 dagen per week, opgenomen en automatisch, in realtime, omgezet in tekst. Met de inzet van AI kunnen wij alle data zo opslaan, indexeren en filteren, dat diverse soorten analyses mogelijk worden.

Onderwerpen, partijen en personen belangrijk voor jouw organisatie zijn hierdoor direct vindbaar. Met RTV Monitor heb je altijd zicht op wanneer een bepaald merk, organisatie, persoon, concurrent of onderwerp voorbij komt. En misschien nog wel belangrijker: op welke manier.

Nexis Newsdesk®: Monitoren van offline en online (inter)nationale bronnen

Wil je 24/7 monitoren wat kranten, social media, blogs of nieuwswebsites over jouw campagne communiceren? Dat kan met de Media Intelligence oplossingen van LexisNexis, zoals Nexis Newsdesk. Dit is een complete media monitoring- en analysetool waarmee je zeker weet dat je nooit meer iets over het hoofd ziet.

Wij monitoren niet ‘zo maar’ of gewoon veel bronnen. Met Nexis Newsdesk® houden we àlle Nederlandse en internationale bronnen voor jouw partij in de gaten. Zo hebben wij bijvoorbeeld samenwerkingen met DPG en Mediahuis, waardoor je toegang hebt tot alles wat er verschijnt bij bijvoorbeeld de Volkskrant, de Telegraaf en het FD. Je zult niets meer over het hoofd zien, omdat je kunt vertrouwen op het meest complete aanbod van bronnen in Nederland.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van media monitoring voor jouw organisatie? Dagelijks, in realtime, een 360 graden overzicht van jouw partij in de media? Wil je inzicht in alle media-uitingen, of een paar? Er zijn meerdere mogelijkheden. Wij denken graag mee.

Contactinformatie

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met
Rene Wijne via rene.wijne@rtvmonitor.nl of bel 0615383386.

icon adres
RTV Monitor BV
Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
icon telefoon
020 - 2442750
icon email
contact@rtvmonitor.nl

Ik wil meer informatie